Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ανά
7 7 people viewed this event.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 θα πραγματοποιηθεί το 46ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Ώριμο πια, στα 46 του χρόνια, αλλά πάντα νεανικό στην ψυχή, το DISFF ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης της Δράμας σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το 46o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περιλαμβάνει για το 2023: το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές και Εθνικό Σπουδαστικό Πρόγραμμα, το νέο διαγωνιστικό πρόγραμμα Kiddo, το Pitching Lab/Forum, το Διεθνές Πρόγραμμα Animation, το Short & Green. Συνεχίζεται το Cinematherapy για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το Φεστιβάλ Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στον κινηματογράφο Ολύμπια και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Αίθουσα Αντώνης Παπαδοπουλος), στο θερινό κινηματογράφο Αλέξανδρος, τον κήπο του Πολιτιστικού Χώρου Κύκλωψ που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για την εβδομάδα του Φεστιβάλ, καφέ- πολυχώρο Ελευθερία, καθώς και διαδικτυακά.

Για να εγγραφείτε για αυτό το γεγονός στείλτε τα στοιχεία σας στο unionhoteldrama@gmail.com

Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Ημερομηνία και Ώρα

2023-09-04 έως
2023-09-10
 

Τοποθεσία

Μοιράσου το

Related Articles

Espa Banner